úterý 25. srpna 2009

UPOUTÁVKA: Války o Armageddon

S blížící se aktualizací o Armageddonské Ocelové Legii si nebudu od věci připomenout tuto těžce zkoušenou planetu...
Jedná se o svět na okraji Segmentum Solar (směrem k Segmentum Obscurus), který je klasifikován jako svět úlový. Ve 41. miléniu na něm proběhly tři rozsáhlé války. První válka o Armageddon viděla těžké boje s Chaosem (zejména Angronem vedenými Požírači Světů), proti němuž se postavily kombinované imperiální síly pod vedením Hvězdných Vlků a Šedých Rytířů.
V Druhé válce o Armageddon se už objevili jiní útočníci - orkové vedení válečným bossem Grazghkullem. Stejný vojevůdce pak napadl planetu i o několik let později - v rozsáhlých bojích, které vešly ve známost jako Třetí válka o Armageddon. Byla to jedna z největších válek v končícím 41. miléniu, které se účastnily rozsáhlé síly na obou stranách (za všechny jmenujme z imperiální strany třeba kapituly Raptorů či Nebeských Lvů, regimenty ze Savlaru, Noctanu či Pyranu - z orčí pak třeba kmeny Černých Zabíječů a Bílých Blesků).

P.S. A také přichází nová anketa - co chcete za další aktualizaci. Času nebude nazbyt, takže bude pravděpodobně aktualizování zase probíhat pomalejším tempem, ale prioritou je teď nový web :D Do zásoby si nechávám ještě anketu navrženou v komentářích Honzou - tipování na celkový počet opravených chyb - ačkoli ta možná proběhne v komentářích, aby mohl vítěz dostat nějakou cenu - třeba aktualizaci pro armádu dle svého výběru...

Žádné komentáře:

Okomentovat