čtvrtek 20. srpna 2009

Z nebe!

Obloha potemněla. Těžké mraky plné deště se přihnaly už ráno, ale dosud nepustily na zmučenou zemi ani kapku vláhy. Ogrok vzhlédl ze zákopu a pomyslel si, zda opravdu přichází ten soudný den, o kterém jejich seržant neustále mluví. Doufal že ne, ale pokud ano, byl připraven bojovat proti otrokům falešného Císaře a nepřipustit, aby padl tento svět, který prozřel díky Prorokovi Světla.
Blížilo se burácení. Bouřka se už tedy konečně rozhodla ukázat svou odkrytou tvář. Stále neviděl jediný blesk, ale hromobití se blížilo. Nikdy ale nezažil bouřku, která by zněla takhle. Bylo to jako burácení bez zastávky. Tak jak si představoval onen konec světa, ale zem se ani jednou nezatřásla. Nejistě se ohlédl po svých druzích. Lend vypadal stejně nejistě jako on. Dráp se tiše modlil. V rukou se mu míhala osmiramenná hvězda.
"Nebe!" vykřikl někdo a donutil Ogroka znovu zvednout hlavu.
Malý okamžik předtím než stále hlasitější burácení překryla palba nedalekého protiletadlového stanoviště, si všiml zdroje toho prvotního hluku. Nad hlavou se mu míhaly temné stíny Valkyrií nyní sestupující těsně pod mraky a sypající malé černé tečky přímo na ně.
"Výsadkáři!"

Ano, ano, tohle bude téma další aktualizace k imperiální gardě. Elysianští výsadkáři, jejich elitní regimenty, taktika a výstroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat