pátek 18. září 2009

Čas Vlků 11

Úplně jsem zapomněl upozornit, že se Hvězdní Vlci už ocitli v Advance orders na stránkách GW, takže si je můžete prohlédnout v trochu lepším rozlišení a zkouknout také ceny, za které se budou prodávat...

Také jsou tu první podrobnosti k oběma novým charakterům (zkráceně a volně přeloženo):


Lukas


Lukasovi Švindlířovi či možná lépe Podvodníkovi - jedná se o ztělesnění antiautoritářského rysu Hvězdných Vlků a ačkoli jsou jeho bojové schopnosti za úrovní mnohých z vlčí gardy, je stále pouhým krvavým spárem. Dokonce i neozbrojený je jedním z nejpodlejších bojovníků v kapitule a se svým upraveným vlčím spárem a plasmovou pistolí je opravdu nebezpečným oponentem. Postavit se mu do cesty znamená pozvat si nezvyklou a bolestivou smrt.
Canisu Vlkorozenému (hodně krkolovně Wolfborn) - je to pán vlčího rodu a vlci velcí i malí instinktivně poslouchají jeho rozkazy. Canisova tvrdost i odvaha jsou nezpochybnitelné a on je nesen do bitvy na hromovém vlku Fangirovi, největším ze svého druhu. V bitvě tato dvojice upadá do hrůzostrašné zuřivosti a, s praskajícími údery i rvoucími čelistmi, trhá svého nepřítele na kusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat