pátek 5. února 2010

Black Library v novém

Když už jsem včera narazil na firmu Black Library (dále jen BL), která vydává knížky ze světa Warhammeru Fantasy Battles a Warhammeru 40.000, tak jsem zjistil, že se připravuje nová verze jejích stránek. Ta by měla přinést pár dalších nových funkcí, tak uvidíme, jaké to budou. Nutno říct, že stránky BL byly celkem kvalitní, hlavně co se týče samotné podpory jednotlivých knih (úryvky, artworky a podobně).
Další novinkou u této společnosti je pak její logo. To se poměrně radikálně mění, podívat se na něj můžete na hřbetech nových knih níže. Nutno říci, že takto vypadá pěkně, ale z detailu to není nic moc. Naštěstí hřbety knih neposkytují příliš prostoru :-)

 
Takto zdálky to opravdu nevypadá špatně...

BL si v poslední letech začala ukrajovat čím dál větší kus koláče celkových zisků GW, tak nebude jistě nezajímavé se za pár měsíců podívat do výroční zprávy mateřské společnosti, jak si toto nakladatelství vede v poslední době, která je poněkud odlišná od let minulých (z hlediska vývoje celkových spotřebních výdajů a podobně), zda ještě navýšilo či naopak snížilo své prodeje a také zisky.

Žádné komentáře:

Okomentovat