úterý 2. února 2010

Plány GW na další měsíce

V plánech této společnosti jde oficiálně nejdále dohlédnout do dubna, kdy mají vyjít noví Krvaví Andělé (to znamená, že za měsíc už by se měli pomalu objevit v Advance Orders, jsem zvědavý na jejich modely). Pak už následuje velká neznámá. Spousta lidí už přijala za své, že tento rok bude rokem WFB a v jeho polovině bychom se měli dočkat nové, 8., edice. Snad s Říší a orky (ale objevují se i spekulace o elfech).  Lze očekávat, že k minimálně jedné z frakcí obsažených v základní krabici se brzy poté objeví i nový armybook.
Poté by (pravděpodobně až v druhé polovině roku) měla následovat i další armáda pro Warhammmer 40.000. Dlouho se mluví o necronech, nyní se objevily i spekulace o inkvizičním codexu (společném pro lovce démonů, čarodějnic a nově i cizáků-alienů). Celkem bych souhlasil s četnými názory, že to druhé je spíše přáním. Navíc zní logičtěji, že by GW nevydalo dva imperiální codexy za sebou (po Krvavých Andělech).
Co bude dál, je otázkou, je dokonce možné, že víc už se letos neobjeví (připomeňme, že do dubna jsou potvrzeny nebo vydány 3 codexy), takže pokud vyjde nová edice WFB a další codex pro Warhammeru 40.000 i armybook pro WFB, může to být klidně všechno. Stále se však můžeme dočkat nějakého toho překvapení...

2 komentáře:

  1. Doufam, ze si daji zalezet. Krvavi Andele patri mezi moje nejoblibenejsi kapituly.

    OdpovědětVymazat
  2. No rozhodně patří mezi nejdůležitější kapituly - fakt jsem na ty modely zvědavý, Space Hulkem si nastavili vysokou laťku (tu ale předpokládám mohou dosáhnout jen charaktery, řadové jednotky budou kvůli variabilitě určitě trochu chudší).

    OdpovědětVymazat