pátek 12. února 2010

A dalším codexem bude...

...tak to vědí jen pánové v GW. Skoro bych nevěřil, jak moc lze v éře internetu zatajit. Ačkoliv možná je strategie šéfů z této firmy zcela jiná. Diskuzní fóra totiž netrpí nedostatkem "zaručeně pravých" informací. Problém je zcela opačný, je jich až příliš, takže se v nich nikdo nevyzná. Asi je jednodušší něco skrýt tím, že prostě vypustíte mnohem víc informací. Je to zároveň i dobrý způsob, jak navnadit lidi.
Tentokrát je favoritů hned několik, ve WFB jsou to zejména ogří království a králové hrobek. Jedna z těchto armád by opravdu mohla brzy vyjít vzhledem k tomu, kolik se k nim objevuje informací. Další detaily mluví třeba o orcích či vznešených elfech (!). Do toho všeho ještě vstupuje nová edice této hry. Ve Warhammeru 40.000 jde zase řeč o různách inkvizičních silách (ať už v jednom jediném codexu nebo v oddělených) či třeba necronech.
Každý z informátorů se v datech předhání v tom, co vyjde nejdříve. Vypadá to, jako kdybychom se všeho měli dočkat v pár měsících. Což je samozřejmě hloupost. Jak už jsem psal, je hodně nepravděpodobné, že se v květnu dočkáme dalšího rozšíření k W40K, těch už bylo za sebou celkem hodně, bude to tedy pravděpodobně armáda k WFB. V červnu by se pak mohl objevit další nový codex ke čtyřicítce, ten by měl být věnovaný spíše některým z nepřátel Impéria než dalším imperiálním jednotkám. A stále by tak zůstal čas na novou edici WFB.

Žádné komentáře:

Okomentovat