pondělí 16. dubna 2012

Wargamingové novinky týden 15/2012

Další týden za námi a s ním i spousta odhalených novinek a informací ze světa wargamingu. Takže co se do světa dostalo tentokrát?
  • Games Workshop rozšiřuje svou nabídku sad potisků pro kapituly vesmírných mariňáků, které si můžete přenést na své modely. Krom oblíbených kapitul - jako jsou Hvězdní Vlci (velké kompanie Haralda a Grimnara) - jsou zde znaky i pro méně známé kapituly jako třeba Smrtící Přízraky. Příležitost odlišit se na bojišti tak opět roste. Více v Advance Orders Warhammeru 40.000 na webu Games Workshop.
Jedna z deseti nových sad
  • Warhammer Forge pomalu ale jistě rozšiřuje svou kolekci modelů pro trpaslíky Chaosu. Nejnovějším přírůstkem, který najdete v sekci New Stuff na webu Forge World, jsou polodémoničtí bojovníci K'daai Fireborn.
Jeden z K'daai
Velitel jednotky Nightmare
Letadla třídy Frelon a mobilní letiště třídy Masaulle
  • Nakladatelství Osprey pokračuje ve své sérii pravidel pro wargamingové hry a tentokrát došlo na  téma steampunku. Takže pokud vás alternativní 19. století zajímá, je tu šance, že by vás mohly oslovit i tato pravidla. Více zde na webu Osprey.
Obal knihy pravidel
  • Wargaming.cz se tentokrát v sekci pro registrované věnoval příznivcům Warhammeru 40.000 a nejvíce potěšeni pak byli zřejmě zájemci o dějiny Horovy Hereze.

Žádné komentáře:

Okomentovat