pondělí 23. dubna 2012

Wargamingové novinky týden 16/2012

16. týden roku 2012 je za námi a přestože novinek tentokrát tolik nebylo, stál rozhodně za to:
  • Forge World opět nezklamal a i tento týden přinesl nějakou novinku - radost budou mít opět příznivci vesmírných mariňáků, protože oba nové příspěvky do kolekce jsou určeny právě pro ně. Jednou z nich je tank Deimos Pattern Predator Executioner a druhou pak dvojice apatykářů v archaických zbrojích vzorů MkII a MkIV. Více v sekci New Stuff na webu Forge Worldu.
Dvojice apatykářů
  • A nezklamalo ani Black Library, které vychrlilo další příběhy z univerz Warhammeru 40.000 a Warhammeru Fantasy Battles. Přednost měl tentokrát zejména sci-fi bratříček s povídkovou sbírkou The Primarchs a avizovanou limitovanou luxusní edicí románu o Havraní Gardě. Více na webu Black Library.
Obálka sbírky The Primarchs
  • Spartan Games ukázaly svůj smysl pro černý humor a pro svou steampunkovou hru Dystopian Wars připravily ke 100. výročí potopení Titanicu speciální model napodobující tuto loď. Více v tomto příspěvku.
Transportní loď třídy Olympic (alias Titanic)
  • Vyšlo 21. číslo internetového magazínu Portal - a jako obvykle je plný zajímavých informací. Stáhněte si jej zdarma na oficiálním webu a posuďte sami.
  • Wargaming.cz se v sekci pro registrované opět věnoval tématu Horovy Hereze, ale došlo i na článek pro příznivce Chaosu ve světě Warhammeru Fantasy Battles.

Žádné komentáře:

Okomentovat