neděle 2. září 2012

Novinky na Wargaming.cz

Prázdniny jsou za námi a je tu opět září, které už uzavře letošní léto. Letní sezóna aktualizací na Wargaming.cz ale končí už tento víkend a v následujícím článku se nejen podíváme, co nám na webu přinesla, ale i na co se těšit v té podzimní (září-listopad).
A ptáte se, jaké jsou plány na podzim? Je tu několik restů, rozjetých sérií, ale překvapí vás i některé zcela nové věci. Vše jsou samozřejmě spíše plány, jejichž realizace závisí na časových možnostech, ale myslím, že se většinu z nich podaří naplnit. Podívejme se tedy na ně:
  • Ve veřejné sekci Infinity opět dotáhneme příběhové pozadí k jednotkám, aktuálně je tu zhruba desítka chybějících překladů, což bude, doufejme odmazáno v průběhu září.
  • Ve veřejné sekci Dystopian Wars budou taktéž přibývat překlady příběhového pozadí. Prozatím ne s cílem dotáhnout oficiální stránky, ale alespoň znásobit stávající množství.
  • Dál se ve veřejné sekci můžete těšit na nové články o univerzu Star Wars, recenze dalších deskovek či komiksů.
  • Věrni poslání webu propagovat wargaming dojde i na představení dalších nových a originálních her.
  • Co ale bude vévodit veřejným článkům, je dvojice novinek připravených v souvislosti s vydáním nového starteru pro Warhammer 40.000. Prostřednictvím staronových článků již publikovaných na webu Pevnost.cz a doplněných novými texty se podíváme na příběh Warhammeru 40.000 v těch opravdu nejzákladnějších obrysech. Co je to Impérium? Chaos? A kdo jsou eldaři? Nejen na tahle témata nyní najdou odpověď i ti ze čtenářů, kteří zatím nemají na webu účet.
  • No a druhou z těchto novinek je série článků o začátcích ve wargamingu a Warhammeru 40.000. Jak si vybrat tu správnou hru? Kterou frakci ve Warhammeru 40.000 zvolit? A další...
Těšte se, novinek bude skutečně hodně. A to, co zde vidíte, je jen nástin těch pro nepřihlášené uživatele. Registrovaní čtenáři se mohou těšit na další a další texty podrobně popisující jejich nejoblíbenější univerza. Podzim bude stát za to!

Žádné komentáře:

Okomentovat