pondělí 10. září 2012

Wargamingové novinky týden 36/2012

Po prázdninách se vracíme s oblíbenými týdenními shrnutími novinek ze světa wargamingu. Minulý týden byl v tomto ohledu poměrně klidný, ale dá se čekat, že to bude jen klid před podzimní smrští novinek, která bude vrcholit směrem k Vánocům.
  • Ve světě Warhammeru 40.000 už je nějaký ten pátek nová edice a k ní konečně přibyl začátkem září i nový starter. Dark Vengeance jsme si podrobněji rozebrali v předcházejícím příspěvku tady na blogu.
  • Warhammer Forge nám po čase představilo další nový model pro Warhammer Fantasy Battles. Obr Incarnate Elemental of Fire se se svými 15 centimetry výšky bude určitě na bojišti pěkně vyjímat. Více na webu Forge World v sekci New Stuff.
No tenhle model rozhodně nemá žádný mírumilovný výraz
  • No a na závěr, přes 50 staronových modelů do resinové řady Citadel Finecast si našlo svou cestu na web Games Workshop.
  • Mantic Games pokračují ve svém dalším úspěšném kickstarterovém snažení. Tentokrát je ve světle reflektorů sci-fi obdoba amerického fotbalu jménem Dreadball, kterou si určitě podrobněji rozebereme v článku, který se brzy objeví na Trace Rumours. Vývoj projektu, do jehož financování zbývají ještě necelé tři týdny, můžete sledovat zde.
  • Na Wargaming.cz v minulém týdnu pokračovala záplava nových článků. Na své si určitě přišli jak registrovaní čtenáři, tak ti, kteří si čtou jen veřejné články. Dvojice z nich byla věnována fenoménu Star Wars. První představoval Star Wars Magazín 8/2012 a druhý se podrobněji věnoval tématu světelných mečů v tomto populárním univerzu. Třetici veřejných článků pak uzavřel úvodní díl série o začátcích s Warhammerem 40.000.

Žádné komentáře:

Okomentovat