pondělí 17. září 2012

Wargamingové novinky týden 37/2012

Další týden je za námi a s ním i řada zajímavých wargamingových novinek, pojďme se tedy na ně postupně podívat:
  • Forge World vyrukoval s dalším velkým modelem. A Magma Dragon, o němž více zjistíte v sekci New Stuff na webu Forge World, je opravdu fešák. No posuďte sami na obrázku níže.
Magma Dragon - ve velikostním srovnání s běžným modelem
  • Mnohem očekávanější je ale od Forge Worldu uvedení první knihy pravidel a fluffu pro Horovu Herezi. Vydání Betrayal už se pomalu blíží a následující promo video ukazuje, že se máme skutečně na co těšit (a to nejen u prvního dílu, ale u celé série věnované tomuto temnému období dějin Impéria).
  • Oblíbená steampunková hra Dystopian Wars dostane svého skirmish bratříčka Dystopian Legions, který se bude věnovat ne bojům na úrovní válečných lodí a velkých strojů, ale "prostých" pěšáků. Spartan Games už do předobjednávek uvolnily první várku modelů a jak to tak vypadá, můžeme se těšit na hromadu originálních steampunkových miniatur.
Britská pěchota

A její japonský protějšek
  • Ares Games představili novinku pro Wings of Glory WWI, hru simulující souboje letadel 1. světové války, kterou jsou Duel packy. V nich najdete nejen dva modely letadel, ale i potřebná pravidla, karty poškození - prostě vše, co potřebujete na první hry. Odhadovaná cena je velmi přátelských 30 dolarů. Více v oficiálním oznámení na webu Ares Games.
V první vlně se představí dvojice těchto duelových balíčků - Fokker Dr. I vs Sopwith Camel a Albatros D.Va vs Spad XIII

Žádné komentáře:

Okomentovat