úterý 8. prosince 2009

Velký Požírač sílí

Ačkoli se - ke své škodě - oficiální fluff Warhammeru 40.000 moc nehýbe, přeci jen trochu zaznamenává nějaký ten vývoj. Tyranidi opět trochu zmutovali a v jejich řadách už od nového roku budou pochodovat nové vražedné druhy. Jedním z nich bude i Venomthrope, ke které jsem přeložil krátký fluffový odstavec ze stránek GW. Postupně se stejným způsobem možná dostane i na jiné zajímavé tyranidí druhy (tento fluff se posléze objeví i na novém webu, takže se nebojte, že jej pak budete muset složitě hledat).


Model Venomthrope


Bičovitá chapadla Venomthrope jsou přesycena množstvím cizáckých jedů. Tyto jedy jsou přitom tak silné, že se věří, že jen pouhý dotek Venomthrope znamená jistou smrt. Pod těžkým krunýřem Venomthrope je síť vydutých plynem naplněných měchýřů, které vypouštějí žlutavá sporová oblaka. Tato mraka jsou smrtící pro netyranidí organismy a jsou dostatečně hustá, aby zahalila blízké tyranidí organismy.

2 komentáře:

  1. **měchýřů, které vypouštějí žlutavá sporová mraka.**

    místo mraka bych napsal oblaka nebo dým či podobný výraz...

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda, pravda, pravda - díky za komentář, opravuji to. Občas se (často) stane, že moje vlastní slovní zásoba selže a vytvoří paskvil...

    OdpovědětVymazat