čtvrtek 1. října 2009

Imperial Armour 8

V nedávné době jsme svědky obrovského přívalu modelů pro orky ve Warhammeru 40.000 a to z dílny Forge Worldu. Důvod je prostý - nový díl pravidel (a fluffu k tomu) Imperial Armour, tentokrát už s číslem 8. Točit by se měl okolo bojů Impéria s orky (Goff, Evil Sunz a Deathskullz). Takže krom zelenokožců se setkáme i s imperiálními silami, které budou reprezentovány zejména Havraní Gardou (a z části pravděpodobně i Elysiany, možná i někým jiným).
Na internetu už kolují zvěsti, co by se mělo objevit za další nové modely - Elysiané dostanou lehké vozítko FAV (Fast Attack Vehicle) a nová pravidla. K Havraní Gardě by se měl objevit nějaký nový charakter (stínový kapitán Korvydae) a možná noví průzkumníci (scouts), Land Speeder či Dreadnought (a třeba i něco dalšího, kdo ví?). Navíc po internetu koluje obrázek imperiálního stroje, který je teprve ve fázi vývoje (viz. níže), tak uvidíme, co z toho bude...


Neznámá loď (z obsahu IA8, který v přibližné podobě také koluje, vycházejí dvě možnosti - Valkyrie Heavy Lift Variant nebo Storm Eagle Drop Ship - možná jsou obě možnosti na obrázcích pod rozpracovaným modelem, doporučuji prohlédnout detailněji...)

Jinak nový Imperial Armour by měl vyjít okolo začátku nového roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat