středa 28. října 2009

NOVÝ WEB: Drupal už jede

No tak nový web už je zase kousek blíž ke spuštění. Podařilo se mi na hostingu rozjet redakční systém Drupal, takže teď už zbývá jen všechno nastavit, tak jak si to představuji (hodně práce), a naplnit web obsahem (ještě víc práce). Každopádně to ještě pár týdnů bude trvat, nicméně jsem na dobré cestě ke spuštění ještě v letošním roce. Je toho opravdu moc, co se musí nastavit a udělat, takže to opravdu nějaký ten čas zabere. A já to rozhodně nechci urychlit - cílem je, aby vše základní fungovalo už od spuštění, řekněme, testovací verze, která se od té oficiální bude podle mého plánu lišit jen v absenci některého zamýšleného obsahu, ne ve většině funkcí (i zde jsou ale možné úpravy podle vašich návrhů během testování).
Na stránkách mimojiné plánuji diskuzní fórum. Jelikož vím, že už jich je spousta, tak rozhodně nepůjde o nic rozsáhlého... Každopádně web tohoto formátu vlastní diskuzi potřebuje :-)

P.S. Kdyby byl mezi vámi, čtenáři, nějaký ten ochotný grafik, který by mi pomohl s logem webu a jeho hlavičkou, tak bych se rozhodně nezlobil :-) Tak či tak plánuji něco víc obecného a unikátního pro tyto stránky, tedy nic založeného na artworku WFB/W40K.

Žádné komentáře:

Okomentovat