středa 21. října 2009

Velký Požírač

Začínají se objevovat další novinky k novému codexu a modelům tyranidů. Připomínám, že mají vyjít v lednu příštího roku. Krom nových pravidel také přinesou 6 nových modelů/boxů (2 blistery po 12 librách, 3 plastové boxy - dva po 15 librách a jeden po 60, což bude zřejmě nový Trygon - a jeden kovový box za 20 liber - při přepočtu počítejte 1 libra = necelých 30 Kč). Přibýt by mělo několik nových tyranidích tvorů  (z nichž jeden je na obrázku níže). Konkrétně se by se mělo jednat, z těch, co jsou známi, o Toxathrope a Pyrovore. Zároveň lze očekávat návrat některých "speciálních" charakterů k tyranidům.



Leden je tradičně začátkem nového roku, ale pokud jste usedlíkem v 41. miléniu, tak to klidně může být počátek konce! Tyranidi se opět pokoušejí strávit veškerý život, zanechávají ve svých stopách jen mrtvé a pusté světy.
Úlové flotily se neustále adaptují, vynalézají nové a smrtící tvory díky genetickému materiálu, který shromáždily od těch nešťastných životních forem, se kterými se střetly...
- úryvek z textu výše

Žádné komentáře:

Okomentovat