pátek 15. ledna 2010

Hrajete za tyranidy?

Hrajete za tyranidy nebo se na ně v budoucnu chystáte vrhnout? Pak je vám měsíc leden vyloženě nakloněný - vyjde k nim spousta všemožných taktik, barvicích technik a rad i mnoho dalšího materiálu. Stačí jen pozorně sledovat internet.
Začněme s oficiálními zdroji, tedy GW. To už publikovalo trojici článků (a další určitě ještě čekají). Pro začátečníky (i zkušené hráče) je určen článek "Getting Started with Tyranids". Nové i staré kresby s tyranidy jako hlavním tématem si můžete prohlédnout v "Art of the Devourer". A nakonec je tu tématický článek "Tyranids in Cities of Death".
To však není vše. Skupina Beasts of War se znovu hlásí po vánoční pauze o slovo a připravila si tématický tyranidí týden (od 18. do 24. ledna). Co si pro nás připravili? Na to se můžete podívat v tomto skvěle zpracovaném videu:



Pro shrnutí: malování modelů, stavba a konverze velkých tyranidů, nový codex a taktiky, rozbalování nových modelů (prohlížení jejich částí), pohled na toho největšího známého tyranida. Určitě spousta zajímavých věcí pro každého.
A to určitě není všechno, protože i na jiných stránkách se zcela jistě objeví tuny nových materiálů...

Žádné komentáře:

Okomentovat