čtvrtek 28. ledna 2010

NOVÝ WEB: Jde se na věc

Tak dnes jsem úspěšně ukončil poslední zkoušku tohoto semestru, takže se konečně můžu vrhnout na nový web. Ze zásadnějších úkolů teď zůstává jen rozjetí pořádného diskuzního fóra (to může nakonec být ještě celkem náročné), a pak už se budu moci konečně vrhnout i na samotný obsah. To bude taky pár měsíců trvat, nicméně až bude připravená nějaká významnější část, tak otevřu registrace pro každého. Pokud se moc nezaseknu u fóra, tak by tak by to mohlo být u příležitosti 5 let založení mého prvního webu o Warhammeru (kdo chce znát přesnější datum, může si to vyhledat v historii příslušného webu :-P).
Teda, skoro bych neuvěřil, že už je to 5 let, co jsem začal s překlady (v té době spíše rostery a navíc hlavně pro WFB). Musím přiznat, že mi to celkem pomohlo i v běžném životě (angličtina) a naučil jsem se přitom i pár jiných věcí. No a hlavně doufám, že přinesl pár zajímavostí i pro Vás, čtenáře :-)

P.S. Krom toho ještě budu pracovat na designu webu a pokusím se rozjet možnost zvolit si vlastní barevnou kombinaci, ale pokud se u toho zaseknu, tak se tím zatím nebudu zdržovat a vrátím se k tomu až po nahrání obsahu. Jinak v souvislosti s tím zahlasujte v anketě v pravém sloupci, pokud jste tak ještě neučinili, díky.

Žádné komentáře:

Okomentovat