středa 13. ledna 2010

NOVÝ WEB: Ankety - hodnocení

Přestože ankety o novém webu ještě zcela neuzavírám, už je pomalu čas, abych je lehce shrnul. Některé z otázek jsou spíš pro mě a nebudou mít moc velký vliv na stránky (jako "jak dlouho hrajete..." a podobně), u jiných tomu bude naopak a jejich vliv bude slušný ("za jakou armádu hrajte..." nebo "co očekáváte od...").
Z těch "armádních" anket vyšel ve Warhammeru 40k zcela jasný a nepřekvapivý vítěz - vesmírní mariňáci (což se dalo čekat, protože je jinak GW podporuje zdaleka nejvíc). Za nimi byla imperiální garda, vesmírní mariňáci Chaosu, lovci démonů a eldaři. Zejména poslední dvě armády mě celkem překvapily (jeden velkým počtem příznivců, druhý celkem malým), ale ani další pořadí není nezajímavé. Pokud ještě chcete podpořit aktualizace pro své neoblíbenější armády, ještě stále máte šanci zahlasovat.
Ve WFB byla situace vyrovnanější - nastejno skončili trpaslíci a Říše, za nimi pak hordy Chaosu, orkové a goblini, bretonie a skaveni. Samozřejmě i zde ještě můžete mnohé změnit.
Pro mě asi nejzajímavější byla dvojice anket "co očekáváte od nového webu". Zde zcela jasně vyšlo, že je to obsah, ať už nový (to zejména), pak ten starý v opravené verzi. Obojí vám samozřejmě můžu slíbit, to druhé už je dokonce na 90% hotovo. Stejně tak i na sjednocený design, oprava nefungujících odkazů či fórum.
Než se tyhle výsledky začnou aplikovat i reálu, nějaký ten měsíc ještě uplyne (teď myslím zejména aktualizace s ohledem na preference u armád apod.) - de facto až na novém webu budou všechny staré texty. Když vše půjde dobře, tak bych za pár týdnů měl začít s jejich nahráváním a zároveň bych i otevřel registrace pro všechny.
Další podobné ankety možná časem zase přijdou (minimálně ty o armádách bych za rok, možná dva, zase zopakoval, aby se odrazily případné změny).

Žádné komentáře:

Okomentovat