pondělí 4. ledna 2010

NOVÝ WEB: Anketa a vývoj

Pokud náhodou ještě někdo z vás nehlasoval v anketách o novém webu, budu rád, když tak v nejbližších dnech učiní, nezabere mu to víc než pár minut a pomůže tak nejen mě či novému webu, ale i sobě, protože podpoří množství těch aktualizací, které by ho zajímaly.
Nemá cenu ještě moc shrnovat výsledky, ostatně koho to zajímá, může se podívat na pořád probíhající ankety. Jen pozor na ty, u kterých je možnost zvolit více možností - tam procenta nevyjadřují počet z celku, ale jednotlivé poměrové preference mezi možnostmi.
Přesto si ale neodpustím malou poznámku k první anketě, podle které mají hráči W40K naprostou převahu.  To je samozřejmě vzhledem k zaměření stránek logické a já to zohledním v množství aktualizací pro tuto hru. Zároveň mám ale v plánu přitáhnout i hráče druhé nejoblíbenější hry - WFB, která je z hlediska počtu článků dost zanedbávaná, což se s příchodem nového webu docela změní (objeví se třeba dokončení Rychlého průvodce světem Warhammeru či různé specifičtější delší i kratší články).
Jinak testování úspěšně probíhá, ještě jsem neměl čas si přečíst podrobnějější ohlasy, ale v nejbližších týdnech tak učiním, nalezené chyby opravím, otestují následnou verzi, a pak už snad začne, jak tomu přezdívám, veřejné testování. To bude spočívat v tom, že celý web Wargaming.cz už bude zcela funkční a začne se na něj postupně nahrávat příslušný obsah. A registrace nebude nijak limitovaná. To samozřejmě bude chvilku trvat a než tenhle úkol bude hotový, web nebude spuštěn oficiálně a budu psát, že je nadále v testování, ačkoli tomu tak docela nebude.

P.S. A postupem času, až bude na stránkách dost informací, začnu na starých webech mazat články a přesměrovávat návštěvníky na nový web.

Žádné komentáře:

Okomentovat