sobota 2. ledna 2010

TR v roce 2010

Tak jsem opět tady s blogem Trace Rumours. Počínaje zítřejším dnem se můžete těšit na pravidelnou dávku novinek ze světa wargamingu. Dnes ještě začnu trochu netradičně, nástinem budoucnosti blogu v novém roce 2010.
Jelikož už se pomalu rozjíždí stránky Wargaming.cz, postupně začne ubývat článků v rubrice nový web, ty částečně nahradí jiná rubrika týkající se samotného provozu a zajímavostí okolo webu. V nejbližších měsících také zřejmě lehce upravím vzhled blogu, aby více ladil s Wargaming.cz, protože oba projekty k sobě budou mít, jak už je jasné, velmi blízko. Ještě nevím, do jaké míry to z hlediska designu přesně bude, nechte se překvapit.
Jinak zatím nemám najisto naplánovanou žádnou novinku. Pár jich ale v záloze mám, tak uvidím, jak se to nakonec s jejich realizací vyvine.
Pomoc samozřejmě můžete i vy, Trace Rumours pravidelně navyšuje počty svých čtenářů, vaše články se rozhodně neztratí. Navíc spolu s právy přispěvatele na tomto blogu získáte stejná práva i na Wargaming.cz, což vám přinese řadu výhod (třeba přístup k plánovaným novinkám a jiné).

Žádné komentáře:

Okomentovat