pondělí 23. listopadu 2009

NOVÝ WEB: Další wargaming

Vzhledem k tomu, že nový web bude mít i svoji "magazínovou" část přístupnou i neregistrovaným uživatelům, na které se bude zobrazovat reklama (výtěžek bude na zaplacení hostingu, popř. ceny do soutěží/odměny pro autory obsahu - ostatně reklamní systém Google AdSense testuji už na tomto blogu, proklik reklam tedy zatím není moc vysoký, ale nadále věřím, že na nových stránkách by to mohlo vydělat dost i na nějakou tu menší cenu - této problematice asi ještě věnuji nějaký příspěvek před spuštěním nového webu), je třeba ji zaplnit i nějakým obsahem :-D Z toho důvodu se zde mimojiné objeví i články o jiných známých i neznámých wargamingových hrách, než těch od GW či Rackhamu.
Samozřejmě bude trochu těžší psát o hrách, které přímo neznám, takže se tu určitě nabízí prostor pro ty z vás, kteří by chtěli něco o své oblíbené hře napsat, představit ji ostatním čtenářů a třeba si tak získat nové spoluhráče. Nebo i pro ty, kteří by chtěli u nás neznámé hry otestovat a kriticky zhodnotit :-)
Krom toho svou samostatnou (malou) podsekci dostane i slavná hra Warmachine, která si zaslouží minimálně krátké představení a úvod do světa, ve kterém se tato hra odehrává.

Žádné komentáře:

Okomentovat