neděle 29. listopadu 2009

NOVÝ WEB: Fantastika

Protože je teď vrcholná okurková sezóna, není moc o čem psát (respektive je, ale třeba k psaní o taktikách nebo hobby obecně se necítím moc povolaný) a já se snažím držet každodenní aktualizaci (pokud mám tedy zrovna přístup na internet), tak je dneska na pořadu dne další pokračování zpráv týkajících se nového webu. Ještě než se dostanu k tématu v nadpisu, tak upozorňuji, že testování nového webu ještě neprobíhá, ale až se bude blížit (a bude možné se na něj přihlásit), určitě o tom zde na blogu najdete informace.
Takže k té fantastice. Ta bude další sekcí nového webu, takovým oživením, aby se nepsalo pořád na jedno a to samé téma. Jelikož velká část wargamingových her se odehrává v nějakém tom fantastickém světě (ať už fantasy či sci-fi), jedná se o dost příbuzné téma na to, aby nevybočovalo z koncepce nového webu. Půjde spíš jen o takovou doplňkovou záležitost, pro mě osobně to bude odreagování od "běžných" článků, které se budou na stránkách objevovat, a možnost jak upozornit čtenáře na zajímavé věci, které se navíc neztratí v záplavě jiných, jako tomu je u velkých webů o fantastice (čímž podobné stránky nijak nekritizuji). Samozřejmě pokud by se našel nějaký autor, který by psal třeba jen do sekce fantastika, tak tu samozřejmě ta možnost je :-)
Jinak co se týče mě, budu se snažit do téhle sekce psát aspoň jednou do měsíce o zajímavých knihách, filmech, seriálech, komiksech a podobných věcech, které by neměly uniknout vaší pozornosti. Hlavním cílem, jak už jsem naznačil, tedy bude upozornit na hodně zajímavá témata, která by měla příznivce fantastiky zaujmout a neměli by je minout. Krom toho se třeba dostane prostor i na nějaké ty novinky k fantastice...

Žádné komentáře:

Okomentovat